Innovatív megoldások fogászatoknak!

Weboldal készítés fogászatoknak

Grafikától a szövegírásig. Kulcsrakészen.

Vonzó, ütős online jelenlét.

Segítünk többet keresni azáltal, hogy a digitális világ leghatékonyabb eszközeivel juttatjuk el a monitor elől az Ön praxisa küszöbéig az érdeklődőket, valamint segítünk, hogy páciensé váljanak.

Az online értékesítés a weboldalával kezdődik.

Tudjuk, milyen weboldalra van szüksége…

Páciensközpontú tervezés

Számunkra egy mérőszám létezik: hány pácienst szerzek az internetről. Ezért weboldalát a kifinomult webdizájn trendek mellett a konverzió-optimalizálás vastörvényeinek alárendelve készítjük el. Továbbá átfogó versenytárs-elemzést végzünk, hogy online jelenlétével piaca domináns szereplője legyen. Mindezt orvosláshoz méltóan!

1001 képernyőre tervezve

2019-ben a felhasználók 82%-a mobilon internetezik. Ezért potenciális páciensei a metrón, a buszon, otthon a kanapén feküdve böngésznek, hogy megoldást találjanak problémájukra. Új honlapja MINDEN képernyőméreten szuper felhasználói élményt fog biztosítani, amely növeli bejelentkezések arányát és egyben praxisa bevételeit.

l

Szöveg, ami tényleg elad

Honlapjának egy célja van: adjon el. A webszövegeinknek MINDEN kérdésre és kifogásra választ kell adnia a felhasználónak.  Bőséges információval látjuk el a honlaplátogatókat, hogy döntésüket felgyorsíthassuk és meggyőzzük őket, hogy ÖN a leglogikusabb választás a piacon. A szövegírás művészet, amivel befolyásolhatja és cselekvésre bírhatja álmai ügyfeleit.

Referencia munkánk, ami a Mi szívünket is megdobogtatja.

2017 év végén Carina és Nándor megkeresett, hogy tegyem rendbe a weboldalukat, mert se a Google-ben nem voltak láthatóak, valamint nagyon ügyfelet se hozott nekik a weboldaluk.

Természetesen a megoldást kulcsrakészen szállítottuk (grafikától a hirdetések elindításáig) és hatékony online hirdetéseink segítségével minden hónapban több új, nagyértékű pácienst szerzünk az osztrák piacról.

Hogy a technikai sallang se maradjon el: a Google PageSpeed insight eszközével 100-ból 92 pontot sikerült elérnünk.

Nézze meg Ön is: https://www.coradent.at/

Rólunk mondták

 • Dori Tomcsanyi

  Lili kezeli a TOMCSANYI márka online hirdetéseit (Facebook és Google hirdetéseket). Nagyon elégedett vagyok a hozzáállássával, a közösen elért eredményekkel. Minden kérdésemre, problémámra gyorsan és segítőkészen válaszol. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy őszinte, korrekt marketingest kerest.

 • Zsolt Domán

  Nagyon tetszik Gergő gyakorlatias hozzáállása és az a rendszere, amivel a bejövő telefonhívásokat tűpontosan méri. Ha a cégedben az érdeklődők telefonon hívnak és meg akarod mondani, hogy pontosan honnan érkeztek (Fb, Google Ads, organikus vagy bármi UTM paraméter alapján), akkor Gergőt keresd!

 • Czigler Péter

  Régóta futtatunk AdWords és Facebook kampányokat, de amióta Gergőék vették át a menedzselést, új távlatok nyíltak számunkra. Gergő jól felkészült szakember, és bármikor segítőkészen válaszolt a felmerült kérdeseinkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a versenytársaink kivételével. 😊

 • Nagyi-Panicz Carina

  Jelentősen növekedett a páciens forgalom rendelőnkben mióta Gergővel és Lilivel együtt dolgozunk. Nagyon jó velük az együttműködés, profi csapat!
  Nagyon jó érzés hogy ilyen szuper marketingesünk van!

 • Dániel Hürkecz

  Gergőék a marketing ügynökségem egyik legfontosabb külsős partnerei, több közös projektünk fut sikeresen. Maximálisan korrekt, és megbízható csapat, a legjobb PPC-sek, akikkel valaha dolgoztam!

 • Robert Schmidt

  Mióta az OrvosAjanlo csoport hirdetéseit Gergő kezeli, közel 20%-kal nőtt a bevételem. Segített pontosítani a konverziómérést, így jobban átlátom, mire költünk. Nagyon segítőkész, ha bármikor segítséget kérek tőle, azonnal reagál, szuper vele dolgozni!

 • Tibor Botos

  Gergő nemcsak az egyik legfelkészültebb fogászati marketinges, akivel az elmúlt években találkoztam, hanem a legbecsületesebb és legkorrektebb is.
  Nagy ember nagy tudással!

 • Nóri Mikó

  Hosszú idő és több vérszegény honlapkészítő próbálkozása után végre rátaláltam Gergőre.
  Az első perctől értettük egymást, végig gördülékeny volt az együttműködés.
  Most van egy működő honlapunk, ami még jól is néz ki.
  Köszönöm Gergő és Lili!

 • Katalin Szilágyi

  Gergő nagyon impulzív, kreatív, pontos ! Mióta együtt dolgozunk a rendelő forgalma folyamatosan növekszik, jó szervező, mindenkinek ajánlom.

 • László Szabó

  Marketinget nem szoktam kiszervezni, de Gerivel kivételt tettem. Rendszerben gondolkodik. Nem csak beállít 2-3 hirdetést és aztán magára hagyja, majd küld egy heti reportot széttárva a kezeit és mondván; ennyi van a piacban. Ehelyett érti és pontosan ismeri a beteg útvonalát a hirdetéstől egészen a székig. Profi. Nem tudok mást mondani.

MARKETING KONZULTÁCIÓ

Már hirdet, de nem elégedett az eredményekkel? Vagy most szeretne elkezdeni hirdetni?

Egy 30 perces telefonos konzultáció keretében felfedjük marketingjében és a praxisában lévő lehetőségeket!

MARKETING KONZULTÁCIÓ

Már hirdet, de nem elégedett az eredményekkel? Vagy most szeretne elkezdeni hirdetni?

Egy 30 perces telefonos konzultáció keretében felfedjük marketingjében és a praxisában lévő lehetőségeket!

Miért Mi vagyunk a leglogikusabb választás?

Z

300 millió+ forintos online költési tapasztalattal rendelkezünk. (Láttunk már pár dolgot…)

Z

Ismerjük az egészségügyi praxisok ügyfélszerzési problémáit. De a megoldásokat is.

Z

Nem dolgozunk együtt más iparágból származó ügyféllel. Egészségügyi szektorra vagyunk specializálódva.

Z

Tisztában vagyunk vele, hogy az ügyfélszerzés nem ér véget az űrlapkitöltéssel.

A fogászati marketing elemei.

Siteri Gergő és Ásztai Lili – Marketing specialisták

Kik fogják megoldani a problémákat?

Az évek során több mint 300+ millió forint online hirdetési tapasztalatot szereztünk. Kívülről-belülről ismerünk számos e-kereskedelmi szektort, valamint az online érdeklődő-generálás mesterfogásait és zsákutcáit.

Célunk, hogy a kiélezett piaci versenyben partnereinket kiemeljük a tömegből és a kereslet-kínálat törvényének alárendelve összekössük őket ügyfeleikkel. Továbbá segítjük őket, hogy piacuk domináns szereplőjévé váljanak.

Akiknek már számos problémát megoldottunk

Működő megoldásokat építünk, amik autopilótaként szállítják a minőségi érdeklődőket. Éjjel. Nappal.

A dolog igen egyszerű: Megépítünk egy olyan rendszert, ami érdeklődőket szerez és gondozza őket addig, amíg páciensekké nem válnak… és így tovább.

A marketing csak akkor működik, ha minden eleme szorossan összedolgozik. Közösen megkeressük a fejlődési lehetőségeket, kidolgozzuk a marketing stratégiáját, hogy az  elkövetkezendő évben megnöveljük bevételeit!

Jól hangzik ugye?

Működő megoldásokat építünk, amik autopilótaként szállítják a minőségi érdeklődőket. Éjjel. Nappal.

A dolog igen egyszerű: Megépítünk egy olyan rendszert, ami érdeklődőket szerez és gondozza őket addig, amíg páciensekké nem válnak… és így tovább.

 

A marketing csak akkor működik, ha minden eleme szorossan összedolgozik. Közösen megkeressük a fejlődési lehetőségeket, kidolgozzuk a marketing stratégiáját, hogy az  elkövetkezendő évben megnöveljük bevételeit!

 

Jól hangzik ugye?